Informatie

Body Salon Assen is een idee van Sigrid Thijs. Als dochter van Henny en Roelof Thijs ben ik opgegroeid in een ondernemend gezin en naast de motorsport heb ik jarenlang in de motorzaak van mijn ouders gewerkt waar ik geleerd heb wat hart voor de zaak en hart voor de klant is.

Na de verkoop van de motorzaak besloot ik mijn eigen weg in te slagen en wilde mijn langdurige wens in vervulling laten gaan, het hebben van een eigen salon waarin ik mijn gave, het werken met mijn handen en gevoel kwijt kan “Masseren” dus.

Mijn doelstelling een salon “Zonder drempel”

Door een motorongeluk op zeventien jarige leeftijd en de confrontatie met borstkanker kwam ik erachter dat het een enorme stap is om jezelf te laten behandelen bij een massagesalon en bleek dat het ook moeilijk was voor de medewerkers van een salon om hiermee om te gaan. Voor mij was dat mede de reden om in juni 2013 mijn eigen massagesalon te openen juist voor de mensen met een medisch verleden zodat ook zij zich niet opgelaten hoeven te voelen over het verleden.

Het is mijn droom en passie om juist ook voor deze mensen alle drempels weg te nemen en te zorgen dat ook zij genieten en de ontspanning krijgen die zo gewenst is.

Voor mij is altijd het moto: “het mag nooit een belemmering zijn om te genieten”

Graag verwelkom ik U in de salon waar u kunt genieten van een heerlijke ontspanningsmassage en indien gewenst extra aandacht voor bepaalde pijnlijke spieren. Tijdens de gehele massage ligt U op een verwarmde tafel welke voorzien is van alle comfort. U wordt gemasseerd met een warme etherische olie, een weldaad voor lichaam en geest…….

Tot ziens in de Salon